סושי כללי
סושי כללי
אם תתבקשו לחשוב על מאכל המשלב בתוכו אורז, ירק ואצה בוודאי שתאמרו מיד סושי, במרוצת השנים הפך המאכל הלאומי של יפן לנציגה ברחבי העולם, כיום ניתן ליהנות ממנת סושי חיפה כמעט בכל פינת רחוב.
בסיסו של הסושי הוא אורז לבן עגול מאודה במים המבושל עם מעט חומץ אורז, לאחר בישול וקירור האורז פורסים אותו על יריעת אצה הממוקמת מעל לוח עץ גמיש, תוספות המונחות המרכז היריעה סוגרות את המנה וכל שנותר הוא לגלגל את היריעה לגליל סושי.
ניתן להוסיף לסושי כל תוספת בה מעוניינים, בין התוספות הפופולאריות והאהובות ניתן למצוא את דג הסלמון, ירקות שורש, חביתה, אבוקדו ובצל.
יש הטוענים שמנת סושי אמיתית ואותנטית ניתן למצוא רק ביפן, האמת היא שניתן למצוא אותה גם בעיר חיפה. מסעדת מאי ווק מציעה לתושבי חיפה והקריות מנות סושי אותנטיות היישר מידיו של שף יפני מומחה, במסעדה ניתן למצוא מבחר גדול ורב של סושי על תוספותיו השונות.
מסעדת מאי ווק מציעה ללקוחותיה שירותי קייטרינג שיבטיחו שאורחיכם ייהנו גם הם מסושי איכותי, עבור אלו המעוניינים ניתן לקיים במקום אירועים קטנים באווירה יפנית מדהימה.